Što nas stvarno čeka u iduće četiri godine? – Sigurna Hrvatska
Zemlja mladih je zemlja sigurne budućnosti!
29. lipnja 2020.
Zdrava zemlja je sigurna zemlja
30. lipnja 2020.

Što nas stvarno čeka u iduće četiri godine?

Pred Hrvatskom i svijetom je izazovno razdoblje, zato je izbor važan!

Pred Hrvatskom su najveći izazovi od Domovinskog rata. Reakcija na krize koje su nas pogodile u 2020. godini odredit će budućnost svih nas.

Naša Vlada dokazala je da zna voditi državu i u najtežim situacijama jer imamo odgovorne, stručne i odlučne ljude. Pokazali smo kako se brane životi, zdravlje nacije, radna mjesta i ekonomija. Samo takvo vodstvo može nam osigurati brz gospodarski oporavak.

Posljednje četiri godine neumorno smo radili kako bismo omogućili bolji i sigurniji život našim građanima. Stali smo uz radnike i poslodavce u ovoj krizi, povećavali plaće i mirovine, smanjivali poreze, jačali prometnu infrastrukturu, poticali poljoprivredu i domaću proizvodnju, uložili ogromna sredstva u modernizaciju obrazovanja i digitalizaciju Hrvatske.

To ćemo uz konkretne mjere, planove i sredstva nastaviti i u idućem mandatu. Dodatno ćemo povećati prosječnu (7.600 kuna) i minimalnu plaću (4.250 kuna) te mirovine za najmanje 10%. Mladima ćemo osigurati perspektivu i budućnost u Hrvatskoj uz podizanje poticaja za samozapošljavanje na bespovratnih 130.000 kuna. Snizit ćemo porez na dohodak s 24% na 20%  (36% na 30%) te PDV na hranu s 25% na 13%. Olakšat ćemo poslovanje hrvatskim poduzetnicima smanjivanjem stope poreza s 12% na 10%!

Pred vama je izbor: Andrej Plenković ili Davor Bernardić, odnosno sigurna radna mjesta, plaće i mirovine ili eksperiment.

Zato u nedjelju izaberite sigurnu Hrvatsku!