Nova Vlada odredit će našu budućnost. U nedjelju izaberite Sigurnu Hrvatsku! – Sigurna Hrvatska
Želite sigurna radna mjesta, plaće i mirovine? U nedjelju izaberite Sigurnu Hrvatsku!
2. srpnja 2020.
HDZ vs. SDP: Što je Vlada zaista napravila u protekle 4 godine?
3. srpnja 2020.

Nova Vlada odredit će našu budućnost. U nedjelju izaberite Sigurnu Hrvatsku!

Hrvatska se danas nalazi u trenutku koji će odrediti njenu budućnost. Hrvatski su građani pred odlukom da u nedjelju na parlamentarnim izborima izaberu novo vodstvo koje će Hrvatsku znati voditi kroz izazovna vremena u kojima živi Hrvatska, ali i cijeli svijet.

Buduća Vlada treba imati jasnu viziju razvoja zemlje, iskustvo upravljanja krizama i dokazana postignuća. U protekle četiri godine naša je Vlada neumorno radila na boljitku Hrvatske. Racionalno i odvažno smo upravljali zemljom i tako stvorili preduvjete za financijsku stabilnost, bolji investicijski rejting, manje kamatne stope i privlačenje stranih ulaganja,

Unatoč okolnostima s kojima se suočavamo posljednjih mjeseci, želimo Hrvatsku nastavili mijenjati nabolje kako bismo svakom našem čovjeku i svakoj obitelji osigurali dostojan život, siguran posao i perspektivnu budućnost. Gospodarskim mjerama poduzetim u jeku pandemije spriječili smo teži udar na domaće gospodarstvo, osigurali likvidnost poduzećima i spasili više stotina tisuća radnih mjesta. U ekonomski spas gospodarstva uložili smo 30 milijardi kuna čime smo stali iza hrvatskih radnika i poduzetnika, ali i poljoprivrednika, umjetnika, sportaša i drugih koji su pogođeni ovom krizom.

Polazeći od ostvarenih rezultata i na temelju iskustva, Hrvatska demokratska zajednica spremna je opet preuzeti odgovornost i nastaviti razvijati sigurnu Hrvatsku. Naš je prioritet izgradnja financijski i institucionalno otpornije države, koja je sposobna odgovoriti na iznenadne krize.

Želimo nastaviti odgovorno i odvažno, zajedno s vama i dalje graditi bolju i sigurnu Hrvatsku! Zato u nedjelju izađite na izbore i izaberite sigurnu Hrvatsku.